Doar cateva dintre cazurile colaterale ale vaccinarii cu Gardasil in America

23Noi08

Iata care sunt cazurile adverse inregistrate in cadrul Sistemului de Raportare a Efectelor Adverse ale Vaccinurilor pana la data de 10 iunie 2008, nesemnificative in viziunea ministrului sanatatii Nicolaescu si a celorlalti promotori ai unui vaccin pe care ne indoim ca vor accepta vreodată sa-l faca propriului copil.
La inceputul lui septembrie se inregistrau peste 10500 de cazuri.

Raportul VAERS complet

Tanara in varsta de 14 ani paralizata: este Gardasil de vina?

JennyJenny este o fata in varsta de 14 ani care traieste in N-ul statului California.

In doar un an viata ei s-a schimbat radical, intrucat la varsta de 13 ani dintr-un om complet sanatos a devenit aproape total paralizata. Singurele parti mobile ale corpului sunt gatul, fata si foarte putin mana stanga. Aceasta scadere rapida a abilitatilor motrice a socat si ingrijorat pe buna dreptate familia ei (adica noi). Raspunsul nostru in fata celor intamplate a fost acela de a consulta cei mai buni doctori in domeniu, luptand constant pentru stabilirea unui diagnostic si a unui tratament.
http://www.jenjensfamily.blogspot.com/

jennyIn ciuda eforturilor sustinute ale unui grup de doctori profesionisti, nu a fost posibila incetinirea sau stoparea acestei afectiuni. Medicii nu cunosc inca motivul pentru care Jenny s-a imbolnavit, insa unii dintre acestia considera ca ar putea fi asociata cu vaccinurile Gardasil care i s-au administrat (ultimul in martie 2007) si in urma carora s-a instalat starea de slabiciune care s-a agravat treptat in primavara ce a urmat. Unul din semne s-a manisfestat in aprilie 2007 atunci cand toti colegii din clasa s-au amuzat pe seama ei in cadrul orei de sport, cand nu a reusit sa sara cateva obstacole considerate usoare. Este greu de spus cand s-a declansat starea de slabiciune, insa in vara Jenny deja schiopata.
267427 (cifra indica numarul sub care a fost inregistrat cazul in baza de date VAERS).

Informatii primite de la un medic referitoare la o tanara in varsta de 11 ani, fiica unei asistente medicale care lucra in cabinetul lui.

Pe data de 30 septembrie 2006 pacientei i s-a administrat o doza de 0.5 ml de Gardasil (lotul #654540/0800F) In acelasi timp, pacientei i s-a mai administrat o alta doza de Flumist. Pe 1 octombrie 2006 pacienta a simtit “o senzatie ciudata pe fata”. In data de 13 “o parte a fetei era incovoiata si pe punctul de a paraliza”. Pacienta a fost tratata cu octombrie medicatie sterodia nespecificata la care in urma careia s-a raportat o stare de ameliorare, insa simptomele nu se remediasera in totalitate. Pacienta a fost de asemenea diagnosticata de catre un neurolog cu paralizie a nervului cranian. Medicul a raportat faptul ca in urma cu 1 an pacientei i se administrase Flumist si nu inregistrase nicio reactie aversa. La momentul intocmirii acestui raport pacienta era recuperata. Opinia medicului raporta ca “paralizia fusese cauzata de Flumist si nu de Gardasil”.

274595. Am primit informatii de la o asistenta in legatura cu o tanara in varsta de 11 ani careia i s-a administra o doza de vaccin Gardasil. Concomitent i s-a mai administrat in cadrul altei institutii medicale o doza de Menactra. La momentul vaccinarii pacienta avea un herpes la nivelul buzelor. In data de 9 ianuarie 2007 pacienta a fost la un control medical si diagnosticata cu otita a urechii interne, medii si externe care s-a agravat la 15 ianuarie 2007 ducand la paralizia nervului cranian si sindromul Rasmsay-Hunt. La momentul intocmirii acestui raport, informatii despre starea actuala a pacientei nu erau cunoscute. Nu s-a raportat nicio plangere referitoare la calitatea produsului insa s-au solicitat informatii suplimentare. La data de 28 martie 2007 s-au inregistrat referinte despre pacienta: in urma unui consult medical pacienta acuza dificultate in a se hrani, acuza partea dreapta a fetei lasata, dureri de cap, crampe stomacale, diaree.

289186. La o saptamana de la administrarea vaccinurilor Gardasil si Menactra pacienta a acuzat o slabiciune a fetei in partea stanga. Totul a inceput cu o stare de plenitudine a zonei, cu dureri retroauriculare si un gust amar. In urma controlului medical i s-a administrat Acyclovir 200mg timp de 10 zile si Prednison 40 mg timp de 2 saptamani. La data de 10 septembrie 2007, fise medicale din spital consemnau dureri de cap pe partea stanga, stare de slabiciune, amorteala, furnicaturi si partea stanga a fetei lasata. Cu 4 zile inainte pacienta acuza o amorteala a partii stangi a limbii si gust alterat. Examinare medicala a dezvaluit o afectare proeminenta a ochiului stang, slabiciune a fetei pe partea stanga, dificultati in a zambi pe aceeasi parte si incapacitate de a inchide complet ochiul stang sau de a misca fruntea pe partea stanga. Diagnosticul final a fost de paralizie a nervului cranian.

Cazuri de fete paralizate (in engleza)

25 de morti pana in prezent poate sa para un numar ridicol pentru o cauza atat de mare cum este vaccinarea cu gardasil, dar dincolo de cifre se afla drama unor familii si sfarsitul tragic al unor copii. Cu banii care ies din afacerea cu gardasilul, vor putea oare ministrul Nicolaescu, premierul Tariceanu sau madam Albright sa rascumpere viata unui singur copil mort in urma vaccinarii? Sau ca si in razboiul din Serbia mortii şi bolnavii rezultati in prima faza vor fi cu totii cuprinsi in sintagma „victime colaterale”, consacrata in urma bombardarii populatiei civile din Serbia. Sau nici macar nu se vor recunoaste cazurile in urma unor anchete masluite in spatele carora se afla interese de milioane de dolari si in care „specialistii” vor afirma cu aplomb ca bolile si mortii numai accidental s-au produs la cateva ceasuri sau zile in urma vaccinarii cu gardasil.

Raportul VAERS – cazuri de morti

5. Numele meu este Christina Richelle Tarsell, insa cei apropiati ma striga Chris. christina2In noiembrie 2007 mi-am sarbatorit cea de-a 21-a aniversare. Din nefericire nu am mai apucat sa-mi sarbatoresc si cea de-a 22-a aniversare. Brusc, pe neasteptate si fara nicio explicatie am decedat in propriul pat in luna iunie. Chiar si dupa o autopsie amanuntita, cauza mortii mele este inca un mister. Familia mea vrea sa stie ce mi s-a intamplat. Ea are motive sa creada ca este legata de vaccinul Gardasil care imi fusese administrat cu cateva zile inainte de deces.

Atunci cand nu se afla in atelierul ei unde picta, construia sau scria sau cand muncea intr-o galerie de arta, lui Chris ii placea sa petreaca timpul liber cu prietenii ei. Chris ar fi trecut in ultimul an in cadrul colegiului Bard, o comunitate pe care o iubea. Ii placea sa schimbe idei, sa contemple natura, sa asculte muzica, sa dezbata idei, sa danseze, sa gateasca si sa rada impreuna cu prientenii ei.

In mod frecvent, ea si prietenii ei faceau excursii la NY unde Chris era stagiara. Explorau muzee, galerii si zone precum Chinatown, Brooklin si Williamsburg. Totul era atat de emotionant si viitorul era plin de posibilitati extraordinare. Insa totul s-a oprit atunci cand Chris a fost gasita moarta pe 23 iunie in casa ei din Tivoli, NY, o casa pe care o impartea cu cateva alte colege de studentie. Chris avea 21 de ani.
Nascuta si crescuta in Sparks, Maryland, Chris era un student emerit, membra a NHS, Amnesty International, Bisericii Townson si cercetasa a Trupei 589, medaliata cu premiul de aur. O atleta de exceptie, Chris juca basketball in echipa de baieti in gimnaziu, softball in liceu si tenis pe vremea colegiului. Era editor de arta a doua reviste literare, Brilling si Verse Noire, in timpul liceului si respectiv a facultatii.
Pasiunea ei era arta si castigase cateva distinctii in domeniu. Iubea tesaturile, lumina si culoarea si era pe punctul de a incepe un proiect important de sculptura si pictura, cand viata i s-a curmat in mod tragic. Spirituala, diafana, introspecta, generoasa si iubitoare, amintirea ei ramane vie in inima tuturor.
Daca ati experimentat pierderea unei fiice in urma vaccinarii cu Gardasile, familia lui Jesse doreste sa vina in contact cu voi. In acest moment exista peste 26 de asemenea cazuri, iar numarul de decese inexplicabile este in continua crestere. Ne puteti contacta la adresa chriscares@live.com .

6. Cobai pentru Gardasil

jessicaIubea spaghetele, ardeii, liliacul, sa asculte muzica la iPod si sa-si faca prietenii sa rada. In anuarul ei scria: “Cele mai bune lucruri in viata nu sunt cele materiale, ci prietenii”. Acum aceste randuri sunt inscrise pe piatra funerara.
Jessica Ericzon, 17 ani, intruchipa modelul adolescentului American, dupa cum o descria unul din profesorii ei de la LaFargeville.
In februarie ea isi exersa aruncaturile de softball, pregatindu-se pentru o excursie cu clasa la Studiourile Universal din Florida si pentru o excursie la snowboard impreuna cu fratele ei mai mare.
Intr-o zi insa, studenta blonda cu ochi albastri a fost gasita moarta in baie. Totul a inceput cu o durere in ceafa. La sfatul medicului de familie, Jessie facuse 3 vaccinuri Gardasil. Vaccinul, destinat femeilor intre 9 si 26 de ani, este primul vaccin care lupta impotriva cancerului cervical, transmisibil pe cale sexuala.
Jesse a facut primul vaccin in iulie 2007. Dupa cel de-al doilea vaccin din septembrie, ea a acuzat o durere in ceafa, oboseala si dureri ale articulatiilor, relateaza mama ei, Lisa. La 20 februarie, pe cand se afla in vacanta de iarna, i s-a administrat doza finala de vaccin. Urmatoarea noapte, “mi-a spus ca punctul din ceafa o supara din nou”, a spus mama ei. In dimineata urmatoare, 22 februarie, Lisa (tehnician in cadrul unui spital) a plecat la munca la 5 dimineata, lasand-o pe Jessie dormind.

Jessie nu s-a prezentat la cursul pe care il frecventa la Colegiu Jefferson. Atunci cand mama ei s-a inapoiat acasa in jurul pranzului, a gasit-o pe Jessie intinsa pe spate pe podeaua baii, prezentand pete de sange in zona in care se lovise de un ghiveci de flori.
Examinatorul medical de la Jefferson, Samuel Livingstone este stupefiat: “Fata murise inainte de a se lovi de podea. Oricare ar fi fost cauza decesului, acesta a survenit instantaneu”, a spus Livingstone.
Autopsia nu a gasit nicio cauza pentru moartea fetei. El speculeaza ca ar fi putut interveni o aritmie cardiaca sau batai ale inimii neregulate, prezente insa extrem de rar la oamenii tineri.

Registrele medicale consemna ca Jessie lua pastille contraceptive de 1 an pentru tratarea unei acnee.
Livingstone a raportat decesul lui Jesse in cadrul Sistemului de Raportare a Efectelor Adverse ale Vaccinurilor. Acest sistem contine in jur de 8.000 de cazuri cu probleme dupa administrarea vaccinurilor Gardasil precum paralizii, atacuri de inima si pierderi de sarcina.
Alte 17 decese survenite in urma vaccinarii au fost raportate inca de la introducerea sistemului in 2006. Oficialitatile au confirmat 11 decese pana acum, a relatat purtatorul de cuvant Curtis Allen. In 8 decese nu s-a gasit nicio “conexiune directa sau tipar asemanator” referitoare la Gardasil, in curs de revizuire aflandu-se alte 3 decese, a declarat acesta.
Acum Lisa Ericzon simte ca fata ei a fost un cobai pentru Gardasil si avertizeaza parintii sa cerceteze cu atentie vaccinul inainte de a consimti administrarea acestuia propriilor copii.
“Vreau ca si celelalte mame sa stie” a declarat Lisa, prima mama care a aparut in public si a vorbit despre decesul fiicei ei in urma administrarii vaccinului Gardasil.
“Nu doresc ca si ele sa treaca prin ce am trecut eu”.
Jesse planuia sa-si ia diploma in psihologie si sa-si urmeze cea mai mare amibitie a ei – aceea de a deveni politist in serviciul statului NY. Cu doar 6 zile inainte de a muri reusise sa se alature unei unitati canine. Era extaziata.
Familia ei a infiintat un fond numit Jessica Ericzon Memorial Fund, destinat oferirii de burse colegilor fiicei lor.
Articol scris de Susan Eldelman, New Yor Post, 21 iulie 2008.

Reclame


One Response to “Doar cateva dintre cazurile colaterale ale vaccinarii cu Gardasil in America”


  1. 1 Război întru Cuvânt » Cine face comert cu viata noastra?! - denuntarea minciunilor criminale legate de vaccinuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: